KOMFOR

Bilo da ste u Novom Sadu poslovno ili turistički, naše sobe pružaju potpuni komfor za vreme Vašeg boravka. Sve sobe su prostrane  i dostupne u varijanti sa francuskim ležajem ili sa odvojenim krevetima, a pružaju pogled na centar Novog Sada, odnosno na sinagogu.

ENTERIJER

Moderan i prijatan enterijer, jednostavnih linija, toplih boja interijer nude gostima pravi osećaj doma.

Elegantno i moderno uređene sobe za smeštaj u Novom Sadu nude sve što Vam je potrebno da se kod nas osećate kao kod kuće.

LOKACIJA

Zadivljujući pogled na grad, besplatni brzi internet, nepušačke sobe i moderan enterijer nude gostima pravi osećaj doma.

Hotel Centar, jedinstven osećaj doma daleko od kuće.

NAŠ SMEŠTAJ

Svaka od naših prostranih soba nudi udobne krevete za mirno opuštanje dok brzi besplatni internet pruža mogućnost nesmetane komunikacije poslovne ili porodične prirode.

Dve de lux sobe, dizajnirane za opuštanje uz panoramski pogled na centar Novog Sada, pružaju čisti užitak koji se nadopunjuje  udobnim krevetima, mekim bade mantilima i papučama ali i  prostranim kupatilom, besplatnim bežičnim pristupom Internetu i telefonom koji  osiguravaju brzo povezivanje prilikom poslovnih ili porodičnih obaveza.