U centru dešavanja

Hotel je smešten u strogom centru Novog Sada, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Iz hotela brzo možete stići u svaki deo grada, jer je u okruženju poslovnih, kulturnih, istorijskih i trgovačkih sadržaja. Usluge su po najvišim hotelskim standardima.

0°C
10:13 PM

DOLAZAK

11

09

ODLAZAK

11

09

GOST

1

Guests
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

O HOTELU CENTAR

Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, veliki udobni kreveti, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u hotelu. U ponudi hotela nalaze se i 4 studio stana i 1 apartman stan kategorisani sa 3*. Oni se nalaze u stambenoj zgradi koja je u vlasništvu hotela, svega nekoliko metara od hotela. Istražite skrivene kutke grada, organizujte poslovne sastanke, otkrijte živopisne šoping centre, posetite muzeje ili provedite vreme sa najdražima u hotelu. Hotel je najbolje ocenjen hotel u Novom Sadu, ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naših usluga.

Galerija

Pogledajte galeriju slika hotela i pridružite nam se u centru Novog Sada

POGODNOSTI ZA VIŠE OD 5 NOĆENJA

Ukoliko rezervišete sobu za najmanje 5 uzastopnih noćenja ostvarujete pravo na 20% popusta*. Ponuda ne uključuje ostale popuste.

*Sve ponude su podložne promeni i prestanku u svakom trenutku. Rezervacija važi od momenta kad dobijete odgovor da je Vaš zahtev prihvaćen i uplaćen iznos od 80 % od ukupne cene po predračunu.

Ponude NE VAŽE za vreme održavanja značajnih sajmova i festivala u Novom Sadu, kao i u periodu visoke potražnje.

Kontaktirajte nas

VIKEND PONUDA

Provedite vikend u našem hotelu, uživajući u komforu naših soba, spavajte mirno u našim udobnim krevetima,  a mi ćemo Vam doneti doručak u krevet.

Rezerviši odmah

VESTI